Recept uit De Dikke van Dam:
Harira Marrakchia
- Ingrediënten:
- bakkersgist, bloem, citroen, dadels, honingkoekjes, kikkererwten, koriander, lam, kip of kalf, linzen, peterselie, rijst, saffraan, tomaat, tuinbonen en ui
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, erwten, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, groente, knoflook, komkommer, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode ui, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Fast food:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept van I'm a foodie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Melk & dadels: