Recept uit Het Franse bakboek:
Bugnes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, maïsmeel, plantaardige olie, poedersuiker, rum, tafelzout en vanille-extract
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, cacao, chocolade, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, karnemelk, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, pure chocolade, roomkaas, slagroom, suiker, vanillesuiker, walnoten, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit I love groente:
Bij de koffie uit Sweet:
Recept uit Anatolië:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit Sweet:
Bij de koffie uit Sweet:
Bij de koffie uit Sweet:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / nagerecht uit Brits bakboek:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Ontbijt uit Vegeterranean:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept uit Elzas:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro: