Recept uit De truffel:
Ravioli met eekhoorntjesbroodcrème
- Ingrediënten:
- 00-bloem, bourgondische truffel, eekhoorntjesbrood, ei, kippenbouillon, knoflook, noilly prat, olijfolie, piment d'espelette en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, champignon, eekhoorntjesbrood, ei, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, ricotta, room, sjalot, slagroom, spinazie, truffel, ui, water, witte truffel, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: