526 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgettefruitgembergroenteknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreiselderijsuikertijmtomatenpureeuizout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, water, witte wijn, witvisgraten en wortel

Keuken:
Peruaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, prei, venkelknol, visafval, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, peper, prei, soepkip, water, wortel en zout

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, water, witte ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Peruaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Krupnik - Paddestoelen met gerstsoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, gedroogd eekhoorntjesbrood, parelgerst, peper, raapjes, selderijblad, water, wortel, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kip, peterselie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, peterselie, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, laurierblad, peterselie, tijm, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, koriander, laurier, peper, prei, tijm, water, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggebakken rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, maïsolie, maïzena, marinade voor drooggebakken rundvlees, rode pepers, runderlende, sesamolie, sichuanpeper, sojaolie, suiker, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Bone Broth

Ingrediënten:
appelciderazijn, bleekselderij, heldere bouillon, jeneverbessen, laurierblaadjes, lavas, madeirawijn, peperkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbotten, runderschenkel, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met pasta en kikkerwten

Ingrediënten:
bleekselderij, cannellinibonen, conchiglie, groentebouillon, kikkererwten, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rozemarijn, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gundi

Ingrediënten:
bleekselderij, eetbare bloemen, gedroogde iraanse limoen, gemalen kardemompeulen, gemalen komijn, gemalen kurkuma, kikkererwtenmeel, kippengehakt, kippenvleugels, korianderzaad, kurkuma, peperkorrels, plantaardige olie, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel, zachte kruiden en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde zwezerik met tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, laurierblad, olijfolie, paneermeel, prei, tomatensaus, verse peterselie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Kastanjesoep met chorizo - sopa de castañas

Ingrediënten:
bakchorizo, bleekselderij, gedroogde rode spaanse peper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, tamme kastanje, tomaat, verse tijm, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...