Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gember, ketjap, kipfilet, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, taugé, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Rauw:
Recept uit Rauw:
Recept uit Rauw:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming: