Recept uit L'Art de la table:
Pasta met zwaardvis, aubergine en munt
- Ingrediënten:
- aubergine, gehakt, munt, olijfolie, passata, pasta, suiker, knoflook, ui, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwaardvis
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, santen, sjalot, tomaat, tomatenpuree, trassi, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Ottolenghi het kookboek:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro: