Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Aspergesalade met zeekraal
- Ingrediënten:
- dragon, groene asperges, grof zeezout, knoflook, olijfolie, sesamolie, zeekraal, zwarte peper en zwart sesamzaad
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Smaak van china:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jamie's Amerika: