Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, room, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit eten met nijntje:
Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis: