Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, room, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit I love groente:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Ciao Bella:
Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Liever lokaal: