122 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijboterbouillonchampignoncourgetteeigehaktknoflooklaurierbladmelknootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gestoofde struisvogel - stractto di struzzo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, groentebouillon, jeneverbes, kaneelstokje, nootmuskaat, olijfolie, peper, struisvogellap, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Mul met linzensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, groentebouillon, laurierblad, linzen, mulfilet, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preisoep à la crème - crema di porri

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, groentebouillon, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, slagroom, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Vegetarische pudding met uienjus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, groente, groentebouillon, Groentebouilonblokje, guinness, olie, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kruidenlasagne met verse tomatensaus

Ingrediënten:
bernagie, bladspinazie, bloem, boter, brandnetel, groentebouillon, lasagnebladeren, lente-ui, melk, mozzarella, nootmuskaat, paardenbloemblad, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, tomatenpuree, tomatensaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, courgette, eieren, gemalen kaas, groentebouillon, kaneel, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Kushari al forno

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, ei, feta, gemalen komijn, tomaat, groentebouillonblokje, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, munt, olijfolie, pasta, peterselie, puylinzen, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, venkelzaad, zongedroogde tomatenpuree en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Ezo gelin çorbası

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulgur, chilivlokken, citroen, bloem, boter, gedroogde munt, boter, groentebouillon, haloumi, mozzarella, rode chilipeper, rode linzen, zout, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Risotto balletjes

Ingrediënten:
bloem, knoflookpuree, kruidenbouillon, olijfolie, paneermeel, risottorijst, spinazie, tuinerwten, ui, water en zongedroogde tomaten

Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Mulligatawny

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, gember, curry, bloem, boter, gehakt, groentebouillon, kaneelstokje, kokosroom, komijnpoeder, korianderpoeder, kruidnagels, kurkuma, laurierblaadjes, munt, pasta, pomodori tomaten, prei, rode ui, specerijen, bleekselderij, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper, water, wortel, wortels, zout en zwarte peper

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met groenten en quorn

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, lasagne, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprika's, parmezaanse kaas, peper, quorn, ui, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus variatie met augurk

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, wijnazijn, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Haverpasta met groente- en pureesaus

Ingrediënten:
00-bloem, aubergine, bloem, boter, champignon, courgette, durumbloem, ei, eidooier, groentenbouillon, havermeel, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, trostomaat en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Anna's kikkererwtensoep met pasta

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, buisjespasta, chili-olie, ditalini, dubbelkoolzure soda, extra vierge-olijfolie, gedroogde kikkererwten, knoflook, parmezaanse kaas, plantaardige bouillon, rozemarijn, tomaat, vleesbouillon, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...