96 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroeneifijne kristalsuikergemalen kaneelgemberpoederhoningknoflookkruidnagelpoedermelknootmuskaatolieplantaardige oliepoedersuikerroomkaassinaasappelsuikeruiwalnotenwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Appel-pecantaart met chocolade glazuur

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, boter, cacao, ei, gecondenseerde melk, gemberpoeder, kaneel, poedersuiker, vanille-extract, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Worteltaart met sinaasappelglazuur

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, gemberpoeder, kaneel, poedersuiker, sinaasappelsap, suiker, vanille-extract, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / diner / nagerecht uit Plenty more:

Ricottapannekoekjes met kruisbessenrelish

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, gemberwortel, kaneelstokje, kruisbessen, ricotta, sinaasappel, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Recept uit Bonen!:

Boerenmuffin met appel & grauwe erwt

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, ei, friszure appels, gember, grauwe erwten, honing, kaneel, kurkuma, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Muffins met wortel, appel en pecannoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen kaneel, granny smith, havermoutvlokken, honing, kokosvlokken, lichte basterdsuiker, pecannoten, pompoenpitten, sultanarozijnen, vanille-essence, wortels, zonnebloemolie, zonnebloempitten, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Wortelmuffins met appel en pecannoten

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, honing, kaneel, kokosvlokken, lichte ruwe rietsuiker, pecannoten, pompoenpitten, sultana's, vanille-essence, wortel, zonnebloemolie, zonnebloempitten, zout en zwart sesamzaad

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Hazelnotenkoekjes

Ingrediënten:
appelstroop, banaan, cacaopoeder, eieren, eigeel, eiwitten, gebroken lijnzaad, hazelnoten, honing, kaneel, koekjes, kokosmeel, kokosolie, lijnzaad, meel, olie, palmsuiker, pannenkoeken en suiker

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Worteltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, cakemeel, ei, gemalen kaneel, olijfolie, poedersuiker, roomkaas, soda, vanille-extract, walnoten, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Ottolenghi’s worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
ei, eidooier, eiwitten, boter, gehakt, honing, poedersuiker, bloem, kokos, roomkaas, zout, suiker, bakpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, soda, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Wortelmuffins met appel en pecannoten

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, honing, kaneel, kokosvlokken, lichte ruwe rietsuiker, pecannoten, pompoenpitten, sultana's, vanille-essence, wortel, zonnebloemolie, zonnebloempitten, zout en zwart sesamzaad

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

St Joseph Pastries

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte vruchten, gekonfijte kers, kaneel, pistache, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelschil, sinaasappelzest, vanillemerg, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ovenschotel met vleesvulling en aardappelpuree

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Mango brood - mango bread

Ingrediënten:
bloem, dubbelkoolzure soda, ei, gemalen kaneel, macadamianoten, mango, olie, rozijnen, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Worteltjestaart met creamcheeseglazuur

Ingrediënten:
agavesiroop, bakpoeder, bruine basterdsuiker, citroenschil, courgette, creamcheese, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, plantaardige olie, roomkaas light, volkorenbloem, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Leche frita

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, melk, paneermeel, plantaardige olie en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...