Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsblanquette met worteltjes
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, room, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, flespompoen, kip, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Miss Fromage: