Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Gebraden Chaams hoen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gevogelte / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, crème fraîche, dille, dragon, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: