Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Heilbot met spek en Sauternessaus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, gerookt spek, heilbot, peper, sauternes, sjalot, slagroom, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, cayennepeper, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken: