Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Salsa verde
- Ingrediënten:
- ansjovis, citroensap, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, peterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, dille, feta, gemalen komijn, griekse yoghurt, komkommer, koriander, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit The big green egg book:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Vol Smaak:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: