Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Frikadellen
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, rundergehakt, selderij, suiker, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indisch
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine suiker, cayennepeper, citroensap, eidooier, kaneel, knoflook, komijn, komkommer, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koude keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken: