Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Goulasj
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, bouquet garni, paprikapoeder, reuzel, rundvlees, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Patesserie:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: