116 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapeigembergroentebouillonknoflookkorianderlimoennotenoliepeterselieplantaardige olierode paprikaroomsinaasappelsojasaussuikertijmuiwalnotenwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel uit de oven met noten

Ingrediënten:
aardappel, amandelen, cashewnoten, hazelnoten, olijfolie, pecannoten, pinda's, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Notensaus met een vleugje alcohol

Ingrediënten:
amandelen, bourbon whisky, cashewnoten, cognac, donkere rum, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, room, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige notensaus met rucola en waterkers

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, room, rucola, walnoten, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Yoghurtsoep met verse erwten

Ingrediënten:
cantaloupe, casabameloen, cashewnoten, doperwten, dragon, honeydewmeloen, limoensap, melk, mirin, olijfolie, pompoenpitten, sinaasappelsap, suiker, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Spanakopitta van de buurtsuper

Ingrediënten:
bladspinazie, cashewnoten, citroensap, ei, feta, karwijzaad, komijnzaad, olijfolie, pijnboompitten, roomboterbladerdeeg, tijm, ui, venkelzaad, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kipsalade met sinaasappel

Ingrediënten:
bieslook, cashewnoten, dijonmosterd, kip, maïsolie, olijfolie, peper, rode wijnazijn, sinaasappel, sla, suiker, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige cranberry-notensaus

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, cranberry, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, pistachenoten, room, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Paddestoelen-notenpaté

Ingrediënten:
belegen kaas, cashewnoten, ei, knoflook, olijfolie, paddestoelen, peper, rode ui, verse peterselie, verse rozemarijn, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken aardappel met noten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, cashewnoten, druivenpitolie, hazelnoten, maïsolie, olijfolie, pecannoten, pinda's, vastkokende aardappel, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch uit Rijst & risotto:

Rijstsalade à la Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cashewnoten, ei, haricots verts, kerstomaat, langkorrelrijst, little gem, mosterd, olijfolie, peper, rode ui, tonijn op olie, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade / rijst / vis
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Diamanten-jubileumkip

Ingrediënten:
amandelen, ananas, cashewnoten, chilipoeder, citroen, garam masala, gember, knoflook, komijnzaad, komkommer, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olijfolie, peper, rode spaanse peper, scharrelkipkarbonade, sesamzaad, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Salade van peterselie & parelgort

Ingrediënten:
bladpeterselie, bosui, cashewnoten, citroen, feta, gemalen komijn, gemalen piment, groene paprika, knoflook, korianderzaad, olijfolie, parelgort, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentecouscous

Ingrediënten:
abrikozen, cashewnoten, cayennepeper, courgette, couscous, kerriepoeder, kikkererwten, knoflook, kurkuma, laurier, maïszetmeel, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozijnen, tijm, uien, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch / couscous
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-Fried Green Beans / Geroerbakte sperziebonen

Ingrediënten:
azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Wortelcake - carrot cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cashewnoten, ei, fijne rietsuiker, gemberpoeder, golden syrup, griekse yoghurt, kaneel, kokosyoghurt, kruidnagelpoeder, maple syrup, marsepeinen worteltjes, nootmuskaat, olijfolie, pecannoot, peper, pistachenootjes, sinaasappelrasp, skyr, speltmeel, volkorentarwemeel, walnoten, wortel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...