Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Rundvleestortino - lesso di manzo in tortino
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, olijfolie, peper, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, citroensap, gehakt, knoflook, melk, olie, olijfolie, peterselie, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Buffet uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: