Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, citroen, citroensap, ei, graan, groente, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje: