Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfsconsommé
- Ingrediënten:
- clarif, kalfsbotten, kalfsvlees, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, selderij, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen: