Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Groentebouillon
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, champignon, laurierblad, prei, selderij, ui, venkel, verse tijm en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: