Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Gesmoorde kalfstong - lengua de vaca estofada
- Ingrediënten:
- kalfstong, knoflook, laurierblad, peper, reuzel, ui, verse tijm, witbrood, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, droge witte wijn, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane: