388 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepereidooierfrituuroliegehaktknoflookmelkmosterdnootmuskaatolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierode uirundergehaktsjalottijmtomatenpureewaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Aubergine-gehaktbrood

Ingrediënten:
aubergine, ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, pijnboompitjes, provençaalse kruiden, rundergehakt, ui, wittebroodmeel en zonnebloempitten

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfskop gepaneerd met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, bietengroen, bleekselderij, boter, ei, fleur de sel, frituurolie, kalfskop, paneermeel, rucola, ui en zongedroogde tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde rijstballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, frituurolie, kipfilet, kippenbouillon, margarine, mozzarella, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, tomatenpuree, ui en witte wijn

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Oesters, gegratineerd

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champignons, citroen, eidooier, double cream, gruyère, muscadet, oester, paneermeel en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gepaneerde visballetjes

Ingrediënten:
beschuit, ei, frituurolie, koolvisfilet, maggiblokjes, nootmuskaat, paneermeel, peper, pimentbolletjes, selderijblad, tomaat en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, mager gehakt, margarine, nootmuskaat, paneermeel, peper, ui en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Bulgurkroketten met walnoten

Ingrediënten:
bloem, bulgur, ei, farro, gierst, kasja, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, quinoa, rozemarijn, salie, tijm, ui, walnoten en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Walnootkorst

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, paneermeel, uiezout, walnoten, witbrood en zoete mosterd

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde tong

Ingrediënten:
bouquet garni, ei, paneermeel, rundertong, tomatensaus, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peperkorrels en zwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Bulgurkroketten met bakbanaan

Ingrediënten:
bloem, bulgur, cayennepeper, ei, farro, gele bakbanaan, gierst, groene bakbanaan, kasja, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, pinda, quinoa, rozemarijn, salie, tijm, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Klops - Gehaktbrood

Ingrediënten:
ei, matsemeel, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...