Recept uit Bijzondere groentegids:
patisson gevuld met couscous en tomaat
- Ingrediënten:
- basilicum, courgette, couscous, gemalen kaas, olijfolie, oregano, peper, rozemarijn, tomaten, tulbandpompoen, uiknoflook en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, munt, olie, parmezaanse kaas, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Lente in Sicilië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken met Sylvia Witteman: