Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Melanzane alla parmigiana (Aubergine op Parmezaanse wijze)
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, tomaten en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, rozemarijn, slagroom, spaghetti, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Beproefd:
Recept van Es' Factory:
Recept van Beproefd:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: