820 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbloembotereigerookt spekgroenteknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieontbijtspekpeperpeterseliepreitijmtomaatuivisvleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

In spek verpakte zalm

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, spek, room, spek, steak, vis, zalm, zout, zout en zwarte peper

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Zuurkool met varkensvlees en worst - choucroute

Ingrediënten:
gerookt mager spek, jeneverbes, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, reuzel, riesling, rookworst, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, witte wijn, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Aardappel-spekmaultaschen

Ingrediënten:
aardappelen, boter, eidooier, gemalen karwijzaad, griesmeel van harde tarwe, knoflook, kruidencroutons, laurier, majoraan, peterselie, rozemarijn, spek, tarwemeel, tijm en ui

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Aardappel-komkommersalade

Ingrediënten:
crème fraîche, gevogeltefond, komijnzaad, komkommer, mosterd, peper, raapzaadolie, rookspek, sjalotten, suiker, vastkokende aardappel, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Zure aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroenrasp, doorregen spek, kappertjes, laurierblad, marjolein, tijm, ui, verse peterselie, wijnazijn, zout, zure augurken en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...