Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aardappelkroketten
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, nootmuskaat, olie, paneermeel, peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, frituurolie, frituurvet, gehakt, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Een snufje aandacht en liefde:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie: