Recept van De Hippe Vegetarier:
Tempura van snackpaprika met yoghurt-tahini dip
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, citroensap, eieren, griekse yoghurt, groenten, honing, paprika, tahini en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vet, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: