Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sambal oelek, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: