Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Provence: