Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Bruine fond
- Ingrediënten:
- bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Sous vide:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story: