Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
In de pan gebraden varkenslende in witte wijn met knoflook, venkel en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, chardonnay, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, varkenslende, venkel en venkelzaad
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: