Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Paddestoelensoep - potage au cèpes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cèpes, crème fraîche, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, porcini, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bij de koffie uit Minimania:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: