730 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeikaneelknoflookkruidnagellauriermelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotslagroomspinaziesuikertijmwaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Allymes taart - tâtre des allymes

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Bladspinazie

Ingrediënten:
bruine boter, knoflook, nootmuskaat, sjalotten, spinazie, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uienpuree

Ingrediënten:
aardappelen, laurier, melk, nootmuskaat, peper, uien, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Zite met kalkoen

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, champignons, crème fraîche, droge witte wijn, gekookte ham, kalkoenfilet, kippenlever, margarine, nootmuskaat, peper, ui, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / ovenschotel
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Varkensvleespasta - rillettes

Ingrediënten:
cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
boter, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, tarwebloem, ui, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Paddestoelen met sherry - setas al jerez

Ingrediënten:
fino sherry, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Ziti uit de oven

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, harde caciocavallo, lange ziti, mager varkensgehakt, napolitaanse salami, nootmuskaat, oude provolone, peper, tomatenpulp, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spinaziesaus

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalot, spinazie, vetstof, zout en zure room

Soort:
warme sauzen
Haal meer recepten op...