112 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkavocadoazijnbieslookbroodcitroencitroensapeikerstomaatknoflookkomkommermosterdolijfoliepeperpeterseliepijnboompittenrode uirucolaslauizoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Taartje van courgette

Ingrediënten:
artisjokbodem, avocado, citroensap, courgette, ketchup, lollo rosso, mayonaise light, mosterd, olijfolie, peper, tomaat en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kreeftensalade - lobster salad

Ingrediënten:
citroensap, kreeft, mayonaise, mosterd, peper, selderij, sour cream, tomaat en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:

BLT-sandwich plus variaties

Ingrediënten:
bakbacon, mayonaise, peper, rucola, veldsla, vleestomaat, wit boerenlandbrood en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Clubsandwich met gerookte zalmfilet

Ingrediënten:
avocado, boterham, casinobrood, gerookte zalm, mayonaise, mierikswortel, peper, slablad, tomaat, tuinkers en zure room

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Wraps met tomatensalsa en halloumi-falafelkoekjes

Ingrediënten:
koriander, chilipoeder, citroen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, groene pepers, groene sla, halloumi, kikkererwtenmeel, knoflooksaus, lente-uitjes, mayonaise, pitabroodjes, plantaardige olie, platbroden, tarwebloem, tomatensalsa, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Pitabroodje met tonijn - aioli, ontbijtspek en avocado

Ingrediënten:
avocado, bosui, cherrytomaatjes, citroen, brood, grof zeezout, knoflook, mayonaise, olijfolie, ontbijtspek, pitabroodje, tonijn in blik, witte peper, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zes-lagen avocadosalade met mango

Ingrediënten:
avocado, bloedsinaasappel, daikon, granny smith, koriander, limoen, mango, mayonaise, mexicaanse crema, nashipeer, olijfolie, radijs, rode ui, serrano chilipeper, tomaat, yamboon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zes-lagen avocadosalade met queso fresco

Ingrediënten:
avocado, bloedsinaasappel, daikon, granny smith, koriander, limoen, mayonaise, mexicaanse crema, nashipeer, olijfolie, queso fresco, radijs, rode ui, serrano chilipeper, tomaat, yamboon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vijf lagen avocado-salade

Ingrediënten:
avocado, bloedsinaasappel, daikon, granny smith, koriander, limoen, mayonaise, mexicaanse crema, nashipeer, olijfolie, radijs, rode ui, serrano chilipeper, tomaat, yamboon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse stijl rijstsalade

Ingrediënten:
bruine langkorrelrijst, chilipoeder, ei, gele paprika, jalapeñopeper, koriander, lente-ui, limoen, mayonaise, mexicaanse crème, rode paprika, tomaat, vinaigrette, witte langkorrelrijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Bourride - Vissoep

Ingrediënten:
aioli, bouquet garni, knoflook, olijfolie, peper, prei, slagroom, tomaat, ui, venkel, visgraten en -afval, wortel, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bourride
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Bouillabaisse met aioli

Ingrediënten:
aardappel, aioli, bouquet garni, citroensap, dorade, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, pernod, prei, red snapper, rode poon, rogvleugel, romatomaat, saffraan, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, ui, venkel, wijting, zeebaars, zeebrasem, zeeduivel, zeepaling, zeewolf en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...