Kerstomaatjes met een krabvulling - ciliegine ripiene di granchio

Je vindt dit recept op pagina 815 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tortilla met groene asperges, kerstomaat en aspergesalsa

Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Som tam

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

In de oven geroosterde kerstomaten

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Mini-taartjes met gekonfijte kerstomaat en dijonmosterdcrème

delicious. magazine - 2013-08