Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Croquetten van de visser 2; zalm - Gaston Clément, 1958
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus, zalm en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, dille, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, ui, vis, visbouillon, vlees, water, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje uit De Dikke van Dam:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Ontbijt / brunch / lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De liefde van de man ...:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: