Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Brown Beef stock
- Ingrediënten:
- laurier, niervet, ossenstaart, peterselie, rode port, prei, rode wijn, halslappen, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Veg!:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud: