Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Flensjes gevuld met mosselen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, mosselen, peterselie, ui en zwarte peperkorrels
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter: