Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Dronken mosselen in sekt
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, mosselen, peper, peterselie, prei, selderijknol, sjalotjes, wortels en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: