Recept uit Margriet kookboek:
Forel, gepocheerde
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, citroensap, forel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, peterseliestelen, ui en wortel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, ei, gehakt, groentebouillon, knoflook, munt, olie, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The naked chef:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Jong a/d kook:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit De grote Kleyn:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen: