302 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebleekselderijbloemcitroendragondroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflooklauriermelkolijfoliepeperpreirunderbouillonsjalotslagroomtijmwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Slakkenboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, knoflook, peterselie en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
boter en olie
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Kippensoep met vermicelli, ei en citoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, eidooier, groene chilipeper, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, vermicelli en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Simpele cassoulet

Ingrediënten:
boter, citroensap, bloem, peper, peterselie, runderbouillon, spekblokjes, uien en witte bonen

Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Mosselen met poulettesaus

Ingrediënten:
beurre manié, boter, citroensap, eidooier, double cream, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Spareribs geglaceerd met honing

Ingrediënten:
boter, citroensap, gember, honing, kippenbouillon, knoflook, lente ui, peterselie, rijstwijnazijn, rode peper, sojasaus, spareribs en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Met noedels en kruiden gevulde kwartel

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, fijne eiernoedels, geklaarde boter, honing, knoflook, kwartels, lente-ui, lichte sojasaus en olijfolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Mosselsoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, margarine, mosselen, peperkorrels, peterselie, selderij, ui, water en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Taart van gerookte vis

Ingrediënten:
ansjovisextract, bloem, boter, citroensap, ei, filodeeg, gerookte visfilet, melk, peterselie, sherry, ui en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto aglla certisina - Risotto met rivierkreeft

Ingrediënten:
boter, bouillon voor langoustinerisotto, carnaroli-rijst, citroensap, boter, olijfolie, peper, peterselie, rivierkreeftjes, tomatenpassata, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto agli scampi - Risotto met langoustine

Ingrediënten:
boter, bouillon voor langoustinerisotto, carnaroli-rijst, citroensap, boter, langoustines, olijfolie, peper, peterselie, tomatenpassata, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto ai carciofi - Artisjokrisotto

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, carnaroli-rijst, citroensap, kippenbouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto alla code di gamberi - Garnalenrisotto

Ingrediënten:
boter, carnaroli-rijst, citroensap, groentebouillon, boter, peper, peterselie, risotto, rode garnalen, tijgergarnaal, tomatenpassata, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Risotto met zeevruchten

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, mossel, garnaal, knoflook, krabstick, peterselie, risottorijst, rode ui en visbouillon

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Polenta taragna

Ingrediënten:
balsamicoglaze, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, ghee, knoflook, melk, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, polenta, tahin, tuinboon, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...