Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit Gemüse! :
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken: