Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek: