Recept uit Deutsche Küche:
Beierse Serviettennoedels
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, eiwit, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vegetarisch / noedels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag: