Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Garnalenkroketten
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge sherry, eidooier, eiwit, frituurolie, gelatine, hollandse garnalen, melk, panko, slagroom en tabasco
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, rundergehakt, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: