Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercayennepepercitroencitroensapgemberkaneelkikkererwtenknoflookkomijnkomijnzaadkorianderkorianderzaadkurkumamuntoliepaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uitomaattomatenpureeuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Kazige quesadilla's

Ingrediënten:
komijnpoeder, kool, olijfolie, pintobonen, rode paprika, tortilla, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Biefspies met yoghurtsaus

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, gembersiroop, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, limoen, olijfolie, pepertje, tamarinde en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:

Tomaten-pompoensoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, flespompoen, griekse yoghurt, komijnpoeder, korianderzaadjes, madeira, olijfolie, port, peterselie, knoflook en ui

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pinda bravoe

Ingrediënten:
bakbanaan, bladselderij, gemberwortel, kippenbouillon, komijnpoeder, laurier, olie, pimentpoeder, pindakaas, rode peper, sjalot en tomaat

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Tavuk kanat

Ingrediënten:
brood, komijnpoeder, olijfolie, turkse rodepaprikapasta en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Humusfondue

Ingrediënten:
citroensap, kikkererwt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, peper, peterselie en tahin

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

In de oven gebakken nieuwe aardappels met twee mojo-sauzen

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, gegrilde rode paprika, knoflook, komijnpoeder, koriander, nieuwe aardappels, olijfolie, poblano chilipeper, witte-wijnazijn, zeezoutvlokken, zoet gerookte-paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Rode vitaminekost

Ingrediënten:
appel, citroensap, komijnpoeder, komijnzaad, mierikswortel, olie, rode kool, rode wijn, suiker, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Namaak-falafels

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, tuinboon, verse munt en bladpeterselie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Wortel−kummelpuree

Ingrediënten:
honing, komijnpoeder, korianderpoeder, kummelzaad, limoensap, olijfolie, peper, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Wortelsoep Met Gember En Komijnyoghurt

Ingrediënten:
chilivlokken, citroengras, komijnpoeder, groentebouillon, olijfolie, stemgember, verse koriander, wortels, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Koç yumurtasi - Ramstestikels

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Somon pastirma - Zalmpastirma en babycourgette

Ingrediënten:
citroensap, courgette, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde yoghurtkaas, gemalen fenegriek, grof zout, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, mild paprikapoeder, olijfolie, scherp paprikapoeder en zalmfilet

Keuken:
Turks
Haal meer recepten op...