Amuse / diner uit Retour Japan:
Octopus in inktvisinkttempura met rettich-julienne
- Ingrediënten:
- inktvisinkt, octopus, rettich, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, tempurameel en zonnebloemolie
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sjalot, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Retour Japan:
Recept uit Rauw:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Bijgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht / basisrecept uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / bijgerecht uit Het insectenkookboek:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: