Reuzengamba's in kadaifdeek met een lauwwarme salade van cherrytomaten en waterkastanjes en rettchsaus met chili

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 76 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rijsttimbaal met garnalen 2

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Gamba-spies

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Garnalensoep

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gamba's in kadayifdeeg met chilisaus

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington